14è edició de la LLiga del Cros Escolar, una activitat per a tots els nens i nenes des de minis fins a cadet que consisteix a participar en 1 o diverses curses repartides per la comarca d’Osona.

Aquesta activitat està organitzada per les diferents AFA’s i ajuntaments dels pobles que acullen una de les curses.

Setembre | més informació

HorariCategoria
Cadet masculí i femení (08-09)
Infantil masculí i femení (10-11)
Aleví masculí (12-13)
Aleví femení (12-13)
Benjamí masculí (14-15)
Benjamí femení (14-15)
Prebenjamí masculí (16-17)
Prebenjamí femení (16-17)
Mini P4 (2018)
Mini P3 (2019)

Inscripcions

Les inscripcions per al Cros Escolar es faran una sola vegada i aquesta servirà per totes les curses. El preu és de 5€ per participant, excepcte en el cas de les escoletes (2€).

El procediment per inscripció es podrà fer a través del formulari d’inscripció.

1. Realitzada la inscripció s’atorgarà un dorsal a cada participant.

2. El dorsal de cada participant es podria recollir el mateix dia de la cursa o durant la setmana previa a la cursa en horari de 9.00 a 13.00 al mateix consell esportiu d’osona.

3. També es podran fer dorsals el dia de la cursa, una hora abans de la corresponent categoria.

24/10/2021 | Sant Quirze de Besora

El primer Cros de la temporada 21-22 va comptar amb un total de 157 participants de les diferents categories. Aquest cros va participar a la Setmana Bio i els guanyadors de les diferents curses, van ser obsequiats per un lot de productes bio.

14/11/2021 | Sta Eulàlia de Puig-Oriol

Ja tenim nova data per recuperar el Cros de Sta Eulàlia de Puig-Oriol, tindrà lloc el dia 14 de Novembre.

Us recordem que tots aquells que ja teniu dorsal no és necessàri tornar-se inscriure’s i els que tingueu ganes de participar heu de fer el dorsal via mail o formulari abans del dijous i aquest es podrà recollir al dia de la cursa una hora abans de la categoria en la que es vol correr.

El dia de la cursa també es faran dorsals fins una hora abans de la categoria que el nen/a ha de correr.

21/11/2021 | Prats de Lluçanès

El dia 21 de Novembre es farà el Cros Escolar a Prats de LLuçanès, al costat del pavelló municipal de Prats. Ja teniu els horaris de les categories i curses del cap de setmana. Per més informació o dubtes podeu escriure a estera@ceosona.com

Recordeu que en cas de tenir ja dorsal no és necessàri tornar a fer la inscripció, i que el diumenge farem dorsals fins una hora abans de la categoria a la que correspongui el corredor/a.

En cas de inscripcions on-line només es faran fins dijous el vespre, a partir d’aquell moment s’hauran de fer el diumenge a la cursa.

19/12/2021 | Vic

El Club Atlètic Vic organitza el 41è Cros Ciutat de Vic / Trofeu Pere Casacuberta, coincidint amb el Cros Escolar del consell esportiu d’Osona, que se celebrarà el dia 19 de desembre del 2021 a Vic. Per primera vegada el Cros tindrà un aire solidari col·laborant amb la Marató de TV3 “La Marató que trenca murs”.

Les inscripcions s’hauran de fer a través del Consell esportiu d’osona o el mateix dia de la cursa una hora abans de la categoria en la qual es vol correr.

LLoc: pistes d’atletisme de Vic

Consulta la normativa:

23/01/2022 | Torelló

Iniciem el 2022 amb la 20a edició del Cros de Torelló

Recordeu que si ja teniu dorsal no és necessari tornar a fer la inscripció per la cursa, i us adjuntem el tríptic informatiu on també veureu el mapa dels diferents recorreguts.

Més informació

13/02/2022 | Sant Feliu Sasserra

Penúltim Cros de la temporada.
Recordeu que si ja teniu dorsal no és necessari tornar a fer la inscripció per la cursa, i us adjuntem el tríptic informatiu on també veureu el mapa dels diferents recorreguts.

+ informació

06/03/2022 | Folgueroles

El dia 6 de març acabem la temporada del Cros Escolar 2021-2022 a Folgueroles, l’últim cros on farem entrega de trofeus tant del dia de la Cursa com la classificació general.

El funcionament de l’entrega de trofeus de la classificació general es farà tenint en compte les 5 millors puntuacions de les 7 curses realitzades, i tindran trofeu primer, segon i tercer classificat.

Per últim des del consell esportiu d’osona es donarà un obsequi a tots els nens i nenes que han corregut a totes les curses de la temporada amb una samarreta.

Us esperem

+ info