Inici

Consell Esportiu d'Osona

Promoció de l’activitat física i l’esport a la comarca d’Osona

CEOSONA

Compromesos amb el benestar
i la inclusió a través de l'esport

Resultats

Descobreix com les nostres competicions impulsen l'educació dels joves a través dels valors de l'esport.
Veure resultats

Inscripcions a activitats

Uneix-te a nosaltres en la organització d'activitats extraescolars en col·laboració amb centres educatius, AMPA i ajuntaments.
Veure inscripcions

Cursos

Explora les nostres formacions especialitzades per iniciar-te en la dinamització d'activitats esportives i fer créixer la teva passió.
Veure cursos

qui som

Apassionats per fomentar l'activitat física i la salut

Consell Esportiu d’Osona, és el motor de l’activitat física i la salut a la nostra comunitat. Amb passió i dedicació, fomentem la participació esportiva i promovem un estil de vida actiu per a tots.

Treballem en estreta col·laboració amb escoles, clubs i institucions locals per oferir programes inclusius i esdeveniments esportius que inspirin i involucren a persones de totes les edats i capacitats.

Descobreix com formem part del canvi i com pots unir-te a nosaltres per construir un futur més saludable i actiu per a tota la nostra comunitat.

est.

2012

Una dècada d'expertesa

Amb més d’una dècada d’experiència, hem estat liderant el camí en la promoció de l’activitat física i la salut a la nostra comunitat. Des de 2012, hem estat compromesos a proporcionar programes d’alta qualitat i esdeveniments esportius que beneficiïn a tots els membres de la nostra societat.

100

+

Innovant en l'acció

Amb orgull, hem completat més de 100 projectes exitosos que han enfortit la nostra comunitat i promogut l’accessibilitat a l’esport per a tothom. Cada projecte reflecteix el nostre compromís amb la innovació, la inclusió i el benestar de la nostra comunitat.

97

%

Clients satisfets

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat principal. Amb un índex de satisfacció del 97%, demostram el nostre compromís a proporcionar serveis de qualitat excepcional i experiències memorables. La retroalimentació positiva dels nostres clients reforça la nostra reputació com a líder en el sector esportiu local.

Showcase

Check out our latest projects

Descobreix més ara!

Troba tota la informació sobre les competicions esportives locals i regionals aquí

els nostres col·laboradors

100

+

Completed projects

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Maecenas feugiat – nulla eget maximus elementum, odio augue placerat est, nec semper nisl erat. Aenean congue. Nunc eu tellus pellentesque elementum.

97

%

Satisfied customers

Maecenas feugiat – nulla eget augue placerat est, nec semper nisl erat. Aenean congue. Nunc pellentesque elementum. Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo vel malesuad.