Inici de temporada 21-22

Després de les vacances, retornem a la normalitat i a la rutina. Des del Consell Esportiu d’Osona, us volem donar la benvinguda a una nova temporada amb nosaltres.

La temporada 21-22 comença al Consell Esportiu amb novetats i recuperant activitats que fins ara ens veiem obligats a tenir aparcades degut al període que ens ha tocat viure. Tornem amb la bona notícia del retorn del Cross escolar, a partir del 16 d’Octubre juntament amb el Hoquei.

A més a més aquest any presentem una categoria nova a la competició comarcal de futbol, obrim les portes a equips infantils de la comarca. Els partits començaran el 10 d’Octubre simultàniament amb la competició de bàsquet comarcal.

Per acabar d’anunciar les nostres activitats, informar-vos que a partir del 26 de setembre, començaran a disputar partits els del campionat de futbol aficionats, amb 14 equips inscrits i amb ganes de gaudir de l’esport.

Des del Consell Esportiu us desitgem un molt bon inici de curs, de temporada, i sobretot que gaudiu de la nostra comarca fent esport!