Aquesta temporada 2023-2024 neix la primera edició del Circuit de Cros Curt, dirigit a atletes en edat adulta (a partir dels 16 anys) . 

Aquest circuit només compren una sola categoria i les curses tindran unes distàncies compreses entre 3.000 i 5.000 metres, la categoria masculina i femenina participaran de forma conjunta, i es separaran les classificacions entre els dos sexes.

Volem donar l’oportunitat als atletes absoluts, a gaudir dels circuits de cros.

Aquesta activitat és organitzada per les diferents AFA, clubs atlètics i ajuntaments conjuntament amb el Consell esportiu d’Osona.

QUI VOL GUANYAR-SE EL PA?

Els tres primers classificats de cada cros obtindran un pa rodó de l’Espiga d’Or de Vic.

CROS DE VIC
HorariCategoriaDistància
12.20Circuit de Cros Curt4.000 m

Inscripcions

Les inscripcions per el Circuit de Cros Curt es faran a través de la plataforma on-line (clicant el botó de la mateixa pàgina web us hi dirigirà). El preu és de 12€ per inscriure’s a tot al circuit, en el cas de fer un cros el preu és de 6€.

El procediment per inscripció es podrà fer a través del formulari d’inscripció.

1. Realitzada la inscripció s’atorgarà un dorsal a cada participant.

2. El dorsal de cada participant es podria recollir el mateix dia de la cursa o durant la setmana previa a la cursa en horari de 9.00 a 13.00 al mateix Consell Esportiu d’Osona.

3. També es podran fer dorsals el dia de la cursa, una hora abans de la corresponent de la cursa.

PROPER CROS

CROS ESCOLAR DE VIC

El pròxim 2 de desembre de 2023 arriba la quarta prova del circuit de cros curt de la temporada 2023-2024 a Vic . Es disputarà just a les Pistes d’Atletisme de Vic. La cursa que enceterà la jornada serà la del Cadet masculí i femení conjuntament amb la cursa per adults del Circuit de Cros Curt.