93 881 47 42

administracio@ceosona.com

Carrer de la Fura s/n (Vic)

El Consell

Escoles

Esports

Formació

Borsa de Treball

Hàbits i Valors

Comunicats d'accident

El Consell Esportiu d'Osona manté la seva implicació amb el treball de valors en el món de l'esport de formació, promovent el programa Tots Juguem en vàries de les seves competicions de Futbol 7, Bàsquet i Hoquei Patins.

 

La finalitat d'aquesta iniciativa pretén fer partíceps als diferents agents (Jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares, aficionats, ...) d'utilitzar l'esport com una eina més en el desenvolupament formatiu, educatiu i social dels nens i nenes que participen de les nostres activitats. És per això, que el resultat dels partits no dependran exclusivament del rendiment esportiu, tenint també en compte l'actitud durant el transcurs del mateix dels participants de l'activitat, incluint el comportament de entrenadors/es, pares i mares, i els aficionats que puguin estar al camp.

Els nostres valors

 

Esportivitat                      Companyerisme

Respecte                          Cooperació

Comportament ètic          Joc net

Humiltat                            Autocontrol

Tolerància

Futbol 7, Bàsquet i Hoquei Patins

El programa "Tots Juguem" es porta a terme en les competicions de Futbol 7 (Benjamí, Prebenjamí i escoleta), Bàsquet (Benjamí) i Hoquei (Prebenjamí).

 

Aquesta iniciativa funciona amb una aplicació per dispositius mòbils que permetrà a entrenador/a, àrbitre, pares i mares, i públic contestar a una sèrie de preguntes sobre el desenvolupament del partit. Volem fer participar als diferents agents que intervenen en el procés d'aprenentatge dels nens i nenes per fer-los partíceps del programa de valors en l'esport.

 

L' aplicació "Tots Juguem" repartirà una puntuació entre 0 i 4 punts als dos equips un cop disputat l'enfrontament en funció de les respostes dels diferents agents. Aquesta puntuació incidirà sobre la classificació de la competició en funció de la modalitat esportiva i la categoria (Podeu consultar-ho en la normativa tècnica de cada esport).

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.