93 881 47 42

administracio@ceosona.com

Carrer de la Fura s/n (Vic)

El Consell

Escoles

Esports

Formació

Borsa de Treball

Hàbits i Valors

Comunicats d'accident

Què fem

 

Fomentarem les capacitats i les habilitats necessàries per a la vida diària a través de les activitats esportives extraescolars. Utilitzarem el treball per competències amb la voluntat de fer partícep a l'alumne/a del seu aprenentatge, potenciant el desenvolupament esportiu i humà del nen/a.

 

Treballarem en els diferents entrenaments les habilitats escollides per cada un dels infants. Al final de cada sessió cada alumne/a les valorarà en una graella personalitzada amb el suport del seu entrenador/a. Aquest projecte pretén millorar les competències dels nens/es que en formen part i dotar als entrenadors/es d'eines per fomentar aquesta millora.

 

Què són les competències

 

Les competències són els coneixements, habilitats, comportaments,... que es posen en joc en l'acompliment d'una determinada activitat. En el projecte pilot es treballaran competències transversals necessàries per a qualsevol àmbit de la vida.

 

Les competències són recursos personals que s’adquireixen al llarg de la vida, en tots els àmbits d’actuació i evolucionen permanentment. L’exercici competent té a veure amb el coneixement del context i de les pròpies capacitats, amb explotar estratègies i tècniques de desenvolupament competencial, amb l’entrenament en diversos contextos, amb l’anàlisi constant sobre elements d’aplicació i creixement de l’eficàcia, etc.

 

Quines competències treballem

 

Les competències escollides pretenen donar continuïtat

i reforçar el treball realitzat a l'escola, facilitant la

generalització en altres àmbits de la vida quotidiana.

 

     RESPONSABILITAT

     GESTIÓ DE LES EMOCIONS I COMUNICACIÓ

     RELACIÓ INTERPERSONAL

     ORGANITZACIÓ I ADAPTABILITAT

 

Som Extraescolar

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.