Inscripcions (area privada)
 
                   
               
 
   

   
PATINATGE   Competició   Esdeveniments   Formació   Fotos   Documents   Inscripcions

El patinatge artístic existeix a la comarca d’Osona des de l’any 1953, on els dies festius la gent es reunia a la pista Sileta i practicava aquest esport de forma altruista donant lloc més endavant a campionats organitzats a nivell d’estat.

És a partir de l’any 1970 que apareixen escoles que oferien l’activitat com  a extraescolar donant lloc posteriorment a la creació de clubs i associacions esportives de la comarca.

 Però no és fins l’any 1980 que aquesta activitat queda estructurada i reglada a la nostra comarca en base a les normatives tècniques dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

 Des del Consell Esportiu d’Osona s’ofereixen diferents modalitats del patinatge artístic: la modalitat individual i la modalitat de show .

En quan a la modalitat de trios , quartets i quintets es va introduïr l'any 2010 i es va mantenir a nivell de Consell 2 temporades com a competició.

En totes les modalitats hi participen nens i nenes en edats compreses entre els 5 i 16 anys.

 També es celebren dos festivals anuals on hi ha la participació de tota la comarca, el Festival de Nadal i el Festival del Mercat del Ram.

 El  setembre de l'any 2010, es va celebrar el Campionat d’Europa de categories Júnior i Sènior en modalitats individual, figures obligatòries , parelles d’artístic i parelles de dansa en el pavelló Municipal del Castell d’en Planes de Vic. Aquesta competició va ser organitzada pel Consell Esportiu d’Osona amb la finalitat d’acostar el patinatge de gran nivell internacional als nostres patinadors/res i seguir motivant la pràctica i difusió d’aquest esport.

I és fins el dia d'avui que seguim treballant per mantenir i millorar el nostre esport.ESDEVENIMENTS
 
Calendari orientatiu de la nova temporada 2014-2015
21 de Desembre Festival de Nadal, Pavelló Municipal de Vic a les 17:00
21 de març de 2015  Festival de Mercat del Ram, Pavelló Municipal de Vic
11 d'abril 1r Trofeu Mercat del ram de xous de patinatge artístic
26 d'Abril   Competició Individual Comarcal al Pavelló Municipal de Vic
16 de Maig de 2015 Competició de Xous Comarcal a Sta Eugenia de Berga
8,9 i 10 de Setembre 6è curs de monitors de patinatge artístic

Consell Esportiu d'Osona · C/ de la Fura s/n · Vic · Tel: 93 881 47 42