Inscripcions (area privada)
 
                   
               
 
   

   
PATINATGE   Competició   Esdeveniments   Formació   Fotos   Documents   Inscripcions

El patinatge artístic existeix a la comarca d’Osona des de l’any 1953, on els dies festius la gent es reunia a la pista Sileta i practicava aquest esport de forma altruista donant lloc més endavant a campionats organitzats a nivell d’estat.

És a partir de l’any 1970 que apareixen escoles que oferien l’activitat com  a extraescolar donant lloc posteriorment a la creació de clubs i associacions esportives de la comarca.

 Però no és fins l’any 1980 que aquesta activitat queda estructurada i reglada a la nostra comarca en base a les normatives tècniques dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

 Des del Consell Esportiu d’Osona s’ofereixen diferents modalitats del patinatge artístic: la modalitat individual i la modalitat de show .

En quan a la modalitat de trios , quartets i quintets es va introduïr l'any 2010 i es va mantenir a nivell de Consell 2 temporades com a competició.

En totes les modalitats hi participen nens i nenes en edats compreses entre els 5 i 16 anys.

 També es celebren dos festivals anuals on hi ha la participació de tota la comarca, el Festival de Nadal i el Festival del Mercat del Ram.

 El  setembre de l'any 2010, es va celebrar el Campionat d’Europa de categories Júnior i Sènior en modalitats individual, figures obligatòries , parelles d’artístic i parelles de dansa en el pavelló Municipal del Castell d’en Planes de Vic. Aquesta competició va ser organitzada pel Consell Esportiu d’Osona amb la finalitat d’acostar el patinatge de gran nivell internacional als nostres patinadors/res i seguir motivant la pràctica i difusió d’aquest esport.

I és fins el dia d'avui que seguim treballant per mantenir i millorar el nostre esport.DOCUMENTS
 

El Consell esportiu d’Osona convoca la sisena edició del curs orientat a futurs monitors de patinatge artístic.

 

Està dirigit a persones que estan practicant aquest esport i que tinguin nocions bàsiques de patinatge artístic.

 

S’expedirà un títol d’assistència al curs convocat.

L’edat per poder-se inscriure al curs és a partir de 14 anys.

 

El curs s’impartirà els dies 8,9 i 10 de Setembre de 2015  

 

L’horari serà d’horari :

8 de Setembre de 16:00 a 20:00, portar patins

9 de Setembre de 16:00 a 20:00 no cal portar patins

10 de Setembre de 16:00 a 20:00 portar patins

 

La seu del curs , està repartida en la sala d’actes del Consell Esportiu d’Osona i el pavelló Municipal “Castell d’en Planes”.

 

TEMARI: Tècnica de modalitat individual i de xou, sessió d’entrenament, coreografia, primers auxilis i psicologia infantil.

 

El preu del curs és de 68 € , que es pagaran a l’hora de formalitzar la inscripció del curs.

 

Per tal de formalitzar la inscripció s’haurà d’omplir el full d’inscripció adjunt , portar una fotocòpia del DNI i una fotografia tamany carnet. Enviar a carmeta@ceosona.com

 

És necessari 10 persones inscrites per poder realitzar el curs

 

Dia límit d’inscripció dia 27 d’agost de 2015 .


Consell Esportiu d'Osona · C/ de la Fura s/n · Vic · Tel: 93 881 47 42