93 881 47 42

administracio@ceosona.com

Carrer de la Fura s/n (Vic)

El Consell

Escoles

Esports

Formació

Borsa de Treball

Hàbits i Valors

Comunicats d'accident

Formació de Tècnics d'Osona

A finals de l’any 2018, el Consell Esportiu d’Osona, de forma conjunta amb el Centre d’Estudis de l’Esport i l’Activitat Física de la Universitat de Vic, va llançar un projecte de formació per a tècnics de la comarca d’Osona amb la voluntat d’aportar valor a l’estructura tècnica dels clubs i entitats osonenques des d’una perspectiva transversal, combinant el coneixement per a disciplines tant individuals com col·lectives.

 

La proposta formativa s’estructura en deu càpsules repartides en dues temporades, la 2018-2019 i la 2019-2020, i va dirigida a directors tècnics, coordinadors i entrenadors d’entitats osonenques amb una clara vocació de millorar les pràctiques de les seves entitats tant en entrenaments com en competició.

 

Més enllà dels aspectes purament formatius, el projecte també vol esdevenir un espai de trobada on compartir coneixements i experiències per part de tots els tècnics implicats.

 

Les temàtiques que es tracten a cadascun dels blocs són dinamitzades per professionals reconeguts de les ciències de l’activitat física i l’esport i combinen la perspectiva d’esports d’equip amb els individuals. En aquest sentit, es promou que s’aprofundeixi en la creació de sinergies entre els diversos tipus de modalitats esportives.

 

 

Vols participar-hi?

 

Tots aquells professionals de l’esport que en vulguin formar part poden sol·licitar-ho mitjançant el full d’inscripció per correu electrònic a isaac@ceosona.com

 

 

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.