El Consell

Escoles

Esports

Valors i Esport

Curs de monitor d'activitats de dinamització

                                                                  en l'àmbit poliesportiu

Des del Consell Esportiu d'Osona entenem que la formació de l'equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s'ofereixen siguin el màxim d'educatives i enriquidores. Termini d'inscripció Límit d'inscripció 14 de juny del 2019 Formalitza la teva inscripció - Envia la teva documentació via e-mail isaac@ceosona.com - Presencialment al Consell Esportiu d'Osona, Carrer de la Fura s/n, Vic Per què serveix aquest títol - El Certificat de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu et permetrà registrar al Registre Oficials de Professionals de l’Esport de Catalunya.
(ROPEC). - La possibilitat d’accedir a la borsa de monitoratge del Consell Esportiu com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars de centres educatius, ajuntaments, AMPA’s i entitats. - Participar com a monitor/a a Casals, Estades i Campus esportius durants la temporada de vacances escolars. Requisits per formar-ne part Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents: - Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals). - Acreditar que s’està en possessió del Graduat Escolar o el Certificat d’Estudis Primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.

Més informació i horaris

Butlleta d'inscripció

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.