El Consell

Escoles

Esports

Valors i Esport

Concurs de promoció de l'alimentació saludable i l'activitat física a la comarca d'osona

Us convidem a participar en el concurs de disseny d’un LOGOTIP i un LEMA destinat a ser la imatge representativa d’aquest projecte.

 

Som un grup format per diferents entitats que treballem per promocionar l’alimentació saludable, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat infantil i juvenil de la comarca d’Osona.

 

OBJECTIU

 

Disseny d'un lema motivador i un logotip destinat a ser la imatge representativa d’aquest projecte.

 

PARTICIPANTS

 

El concurs està dirigit a tots els centres educatius de primària i secundària de la comarca d’Osona.

 

La participació es farà de forma col·lectiva a través del grup classe. Es presentarà una única proposta per classe en el format i termini tal i com indiquen aquestes bases.

 

PROPOSTA

 

Els treballs consistiran en la presentació d'un logotip i un lema original inèdits.

 

Cada logotip i lema ha de ser estàtic (sense animacions, Flash, etc.) i haurà de ser presentat en format paper (mida DIN-A4) o en suport digital (JPG o TIF, amb una resolució mínima de 1500 x 1500 píxels). A més, cada proposta anirà acompanyada d’un arxiu adjunt amb una breu explicació en la qual es descrigui la història que el treball pretén transmetre.

 

PRESENTACIÓ DE PROJECTES

 

Els dissenys proposats pel concurs han d’enviar-se per correu electrònic a ceosona@ceosona.com posant en l'assumpte “Concurs hàbits saludables lema i logotip”.

 

També es poden entregar presencialment al Consell Esportiu d’Osona (Mas Osona, C/ de la Fura s/n - Vic)

Horari: De dilluns a divendres de 9.00h a 13.00h i de dilluns a dijous de 15.00h a 19.00h

 

S’ha d’entregar la proposta indicant el nom del centre, curs i classe, correu electrònic i telèfon de contacte.

Les propostes es poden fer arribar fins al dia 14 de desembre de 2018.

 

BASES DEL CONCURS

 

 

 

 

 

PARTICIPANTS DEL PROJECTE

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.